Loftisolering:

Vi udfører alle typer opgaver inden for loftisolering, både i ældre og nye ejendomme. Vi isolerer lofter med Ekofiber Papirisolering, Knauf Glasuld eller Rockwool.

 

Vi foretager følgende ved en loftisoleringsopgave:

Vindspærre: Der monteres en diffusionsåben vindspærre-plade som tilskæres og tilpasses tagfod, udhæng og spærafstand. Vindspærrens funktion er, at sørge for at det nye isoleringslag ikke har kontakt med tagbelægningen, samt at der ikke lukkes af for korrekt ventilation til loftet.

Hævning af åbning omkring loftlem: Når tykkelsen af isolering hæves på et loft, er det som regel nødvendigt også at hæve åbningen omkring loftlemmen / adgangsvejen til loftet.

Gangbro / opbevaringsareal: Vi benytter høvlede brædder til at at sammensætte gangbroer og lave opbevaringsarealer.

Lofttrappe: Ejendomsinspektion.dk kan levere og montere alle former for lofttrapper.

 

Ekofiber Papirisolering indblæses med maskine således at derkommer et tykkere isoleringslag på loftet uden samlinger. Fordelen ved isolering i granulatform er, at isoleringseffekten er ens over hele loftarealet, samt at der lukkes for små kuldebroer omkring spær, rør m.m. Ekofiber Papirisolering er CE-mærket. Læs meget mere om Ekofiber Papirisolering på nedenstående link

 

Knauf Glasuldsgranulat – Supafil Frame indblæses på lofter hvor der er en tæt dampspærre. Knauf Glasuld – ECOSE Technology er en miljøvenlig variant af glasuld. Læs meget mere om Knauf Glasuld på nedenstående link.