Isolering af skunke

Bor du i en ejendom med skunke og er de store nok til, at en isolatør kan arbejde, så kan du med fordel få efterisoleret  skunkvægge, etageadskillelser og skunkgulve.

Skunkvægge

Skunkvægge er ofte et af de steder hvor varmetabet er højt pga. for lidt eller for dårlig isolering . Ejendomsinspektion.dk isolerer skunkvægge med produktet WETspray (se under Wetspray i menuen til venstre). Her sprøjter vi ny isolering direkte uden på den eksisterende isolering, således at der dannes en ny tæt isoleringsflade uden samlinger og kuldebroer i skunken.

Etageadskillelser

Etageadskillelsen i ældre huse og lejlighedskomplekser er ofte helt tomme eller meget dårligt isolerede, således at kulde og vind kan vandre fra tagfoden ind under gulvet. Vi kan indblæse papirisolering gennem borede små indblæsningshuller i skunkgulvet, således at der skabes en isoleringsbarrierer mod kulde og træk fra skunken.

Skunkgulve

På skunkgulve kan der med fordel lægges et lag isolering. Her er det dog vigtigt at man først sikrer sig at etageadskillelsen under skunkgulvet er optimalt isoleret.