Skimmeltest
Skimmeltest
  • Har du haft problemer med fugt i huset og er i tvivl om det har udviklet sig til skimmelsvamp?
  • Vil du have hurtig hjælp og vished omkring hvad der gemmer sig bag de mørke plamager, eller 'muglugten'?
  • Du får en overskuelig og nøjagtig beskrivelse af de foretagne prøver inden for 14 dage.

Vil du have hjælp i morgen? Så ring i dag på 73709099


Skimmelsvampe er bittesmå svampe, som spreder sig gennem luften ved hjælp af sporer. Skimmelsvamp lever af organisk materiale og trives på blandt andet: træ, spånplader, krydsfinér, gipsplader, tapet, lim, maling og i støv. Skimmelsvamp kan dog også gro på uorganisk materiale, hvis der er fugtigt og der f.eks ligger støv med organisk materiale i. 

 

Skimmelsvamp - symptomer

Udover lugtene kan skimmelsvampe naturligvis også være synlige. Men det siges at optil 70 % af alle skimmelsvampe sidder skjult. Men når man ser det, så er det ofte sorte, blålige eller grønlige plamager, som sidder på vægge, lofter, fodpaneler, vinduer, møbler mv.

Opdages skimmelsvampen i tide, kan den fjernes nemt og billigt med forskellige produkter som kan købes i bla. supermarkeder og byggemarkeder. Hvis skimmelsvampen får lov at sidde for længe og brede sig til større områder, kan det blive en en dyr fornøjelse, da der så skal tilkaldes professionelle fagfolk til at fjerne svampen.

Vi dækker hele Sjælland og uanset om du får testet et enkelt rum, eller en hel bolig/ejendom, inkluderer prisen; skimmeltest, rådgivning, en samlet rapport samt kørsel.  

 

Skriv til os ved hjælp af formularen, så hører du fra os inden for 24 timer.
Din henvendelse er 100% uforpligtende.

Send E-mail

Eller ring +45 73709099


Køb din egen skimmeltest

Køb din egen skimmeltest