Termografering
Termografering
  • Oplever du et unormalt højt varmeforbrug og vil du vide hvor der er utætheder i huset?
  • Vi kan finde kuldebroer i murværk, tage og gulve og vise dig resultatet med det samme.
  • Termografering er en yderst hurtig, effektiv og billig måde at 'scanne' huset for utætheder og giver dig mulighed for at gøre noget ved problemet.

Ring til os nu på 73709099, så kan vi være fremme i morgen.


Er du i tvivl, om du fyrer for fuglene?

Termografering er en effektiv metode til at afsløre dårlige konstruktioner, mangelfuld isolering og andet, som kan være årsag til varmetab, varmespild og trækgener gennem klimaskærmen.

Du får et meget klart og tydeligt billede af, hvor dit hus trænger til efterisolering med en udvendig bolig-termografering. Kuldebroer og andre utætheder ses tydeligt på det termografiske billede.

Hvad er termografering?

Termografering måler overfladetemperaturer gennem bølgelængden på den varmeudstråling som overfladen udsender. Alle genstande udsender infrarød stråling - mængden afhænger af temperaturen. Et termografisk kamera opfanger strålingen og omsætter den til forskellige farver på et billede. Du kan på billedet se, hvor der er varmt og hvor der er koldt - og dermed hvor varmen slipper ud af ejendommen. Det er også muligt at se forskellene i overfladetemperaturerne. Termografering skal foretages i fyringssæsonen (november til april), da der skal være minimum 12 graders temperaturforskel på indvendige og udvendige vægge.

Hvad indeholder en termografi-rapport?

Termografiske undersøgelser kan både  foretages udvendigt og indvendigt og kan afsløre lækager og udslip fra varmekilder, der ikke kan ses med det blotte øje.
En termografisk rapport fra Ejendomsinspektion indeholder en konstruktiv og grundigt forklarende gennemgang af de billeder der er blevet taget af bygningen. Billederne præsenteres ét af gangen, med en tilhørende forklaring. Så har du et overblik over, hvor billedet er taget, hvad det viser og om der er på baggrund af de to punkter, er grund til at agere og foretage bygningsforbedrende tiltag på netop dette område.

Rapporten vil være let at læse og forstå - og indeholder kun de væsentligste punkter og informationer.

Der kan laves udvendige termografiske billeder af bla :

   •Kviste
   •Gavltrekanter
   •Ydermure (specielt omkring vinduer, etageadskillelser og fundamenter)

Der kan laves indvendige termografiske billeder af bla :

   •Varme- og brugsvandsrør
   • Overophedninger på elinstallationer
   •Skjulte rørinstallationer
   •Vandskader

 

Ring til os eller send os en mail, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi besvarer mails inden for 24 timer.

 

Send E-mail

Eller ring +45 73709099